tisdag 10 maj 2011

Symöte - Prylhylla och diadem

Som vanligt i sista minuten, med rätt kassa bilder tagna med dåligt kvällsljus med min Iphone men jag känner att jag är glad att det ändå blir ett bidrag idag. Veckan som gått har gått fort!
Jag har klistrat in fina omslagspapper och bilder i en loppisfyndad prylhylla. Har ju sett många olika på bild och velat göra en sådan. Nu hade jag kanske lite bråttom och borde samlat papper lite längre stund, det blev lite mycket samma papper kanske. Jag är ändå nöjd och tanken är såklart att den ska upp i min dotters lilla vrå. Hon är ännu för liten för att leka fritt med smågrejerna men tillsammans kan vi kika på dem.


Jag har också hållit på med lite hårpynt. Diademet som skulle bli prytt med yoyos - tygrosetter!

Det är nu klart och jag är jättenöjd. Det blev en stor och en liten "yoyo". Blombladen är scrapbooking material och så en liten keramikknapp som pricken över i.
Återstår att avsluta klänningen. Den är i tyget som den stora tygrosetten är gjord av. Det kommer från en balkänning min mormor hade på 50-talet. Kjolen var så vid att den räcker till en knäkort ärmlös klänning.
Under tiden har vi blivit bjudna på ytterligare 2 bröllop, som tur är också klädsel kavaj så det passar med knäkort. Då det är helt olika kretsar av familj/vänner så kan jag nog ha den på alla tre, om jag inte spiller vin eller nåt...

Slutligen så är den lilla fågeln också klar!

2 kommentarer:

  1. vilken härlig liten hylla=)

    SvaraRadera
  2. Hyllan blev jättefin. Diademet är underbart. Jag gjorde ett med pärlor till mitt bröllop.

    SvaraRadera