tisdag 28 juni 2011

Symöte - bakelsehätta

En liten hätta har jag gjort den här veckan! Den är söt som socker och liknar en bakelse lite grann tycker jag. Gräddkant och allt, får pryda en liten bebis i Kongo efter sommaren.
Se mer om projektet HÄR. 
Hättan var väldigt enkel att göra och mönstret är genialiskt, nackpartiet blir så fint tycker jag! Tack Maja för det, blir nog ett par fler innan det är dags att skicka in dem till insamling.

Annars har jag njutit av midsommarhelgen med familj och vänner och inte alls handarbetat särskilt mycket. Eme-rutor gör jag ibland när jag lägger min dotter och jag har fått ihop 17 stycken.
Just nu är lilla tjejen inne i en hålla handen period och då kan jag ju inte virka medans hon kommer till ro, jag får istället hålla den mest ljuvliga lilla hand i min!

1 kommentar:

  1. Hej, Alma!

    Vad himla roligt det var att se din hätta och faktiskt få ett "bildbevis" på att mitt mönster funkar även för andra;) Och vad söt den rosa lilla bakelse-hättan blev! Den där varianten med volang är jag själv väldigt förtjust i också.

    Ja, det där med nattandet av barn skiftar lite i rutinerna från tid till tid... Låter mysigt med handhållandet. Själv sjunger jag vaggvisor tills lillan somnar och ibland tar det ju sin tid;)

    Månag hälsningar från Maja

    SvaraRadera