tisdag 21 juni 2011

Symöte - på gång just nu

Ett par grejer håller på att ta form på mitt bord.
Tröjan har jag hunnit mycket på under veckan! Jämfört med hur trögt det gick med det förra mönstret så är det här fantastiskt. Har stickat fram och bak och börjat på första ärmen. Gillar väldigt mycket den grövre men smidiga strukturen som garnet ger då det stickas dubbelt.

Dessutom håller min alfabetskudde håller på att bli till. Jag har valt ut bitar till kanten runt broderiet. Inte skrivet i sten - jag kanske ändrar mig medans jag monterar - det har hänt förr! Men jag är väldigt nöjd med det också :)

5 kommentarer:

 1. SV; Tack! Ohlssons tyger hade flera olika sorters fransar, men inte just vit. Så du kan nog hitta frans i butik.

  SvaraRadera
 2. Hej, Alma!

  Vad roligt att det blev sådan fart på tröjstickandet! Du har ju kommit jättelångt! Håller med om att det blir en härlig struktur när man stickar med dubbelt garn av tunn kvalité.

  Den där kudden blir så fin! Tycker det var världens bästa idé det där med siffrorna...

  Hälsningar från Maja

  SvaraRadera
 3. Så roligt det varit att se kudden växa fram.

  SvaraRadera
 4. Wow, den där tröjan kommer att bli urfin. Kul att broderiet är klart också. Själv hade jag nog tappat tålamodet nånstans vid M :)

  SvaraRadera
 5. Tack för din kommentar! Har inte ens tänkt på att använda den som moodboard. Helt plötsligt tror jag visst att det bara blir EN fototavla i vardagsrummet. Eller så får jag väl göra en tredje till att ha själv... Fast det får bli efter dukarna. Har just köpt färgat garn så att jag kan göra en vanlig klänning av runda dukar till mig själv. Ska väl börja med dem snart.

  Hade bäst! Kram // CT

  SvaraRadera