tisdag 2 augusti 2011

Symöte - 5 och en halv

5 hättor och en halv väst. Så kan man sammanfatta min produktion under semestern. Jag är glad för att det har blivit åtminstone det, även om det är lätt att känna sig mindervärdig jämfört med den otroliga produktionen hos vissa symötes-medlemmar!
Förutom Majas hätta har jag prövat den sömlösa hjälmen som fanns som länk på Kyrkkaffebloggen. Det var ett väldigt trevligt mönster med vad jag upplever som finfin passform (men jag inte kunnat prova på en riktig bebis...). Tyvärr hade jag bara strumpstickor av metall som var så tunna som 2,5 och det gled en hel del vilket förtog glädjen lite. Men ska definitivt pröva det mönstret igen. Det kommer ju alltid finnas bebisar i världen som behöver en bra mössa.
Här är min produktion så långt:
Ska göra klart västen under veckan och sedan posta iväg det till helgen hoppas jag. Allt utom den rosa med vit kant är gjort med Cotton 8/4 från Stoff och Stil. Den rosa är av okänt restgarn.

7 kommentarer:

 1. Dina mössor är jättefina. Jag har bara hunnit göra två.

  SvaraRadera
 2. Du har ju hunnit med en hel del! Jag har än så länge bara gjort en och jag är osäker på om det blir fler..Jag tillhör skaran som tycker det är tråkigt att göra två likadana saker efter varandra. Men en mössa är ju bättre än ingen! Dina blev tokfina, jag gillar färgerna :)

  SvaraRadera
 3. Vilka fina mössor, härliga färger! Och stjärnan gillar jag verkligen, hur har du gjort den?

  SvaraRadera
 4. Hej!

  Vilka vackra saker du gjort! Så himla fint alltihop! Det där är väl inge dålig produktion - du har ju gjort massor! Och Karina säger det så bra. -Bättre en mössa än ingen;)

  Blev så glad att se västen. Alltid nästan löjligt kul att se sina egna mönster i någon annans händer. Ungefär som när man nyss hade lärt sig skriva och tyckte det var fantastiskt att andra människor kunde läsa vad man skrivit;)

  Du måste lova att fota den färdiga västen!

  Kram fr Maja

  SvaraRadera
 5. Sött!!!
  Håller med ovanstående skrivare (karina och maja). Det är ju faktiskt ingen tävling vi håller på med. Alla bidrar med det de kan, vill och orkar. Och det fantastiska är ju att varje litet bidrag räknas!

  SvaraRadera
 6. Å, jag gillar hur du virkat fast knytsnörena, så ska jag göra på nästa mössa!

  SvaraRadera